NID 2014 - NETWORKING & INNOVATION DAY (27 Nov)

english

Partnering/Trobades bilaterals

Dates clau que cal tenir en compte

DatesTasques
6 oct-24 nov NOU TERMINI! Inscripció i inserció del perfil de cooperació
04 nov Finalització import reduït
10 nov-24 nov Selecció on-line de les trobades bilaterals
25 nov Esl participants rebran una agenda preliminar amb els horaris de les trobades bilaterals
27 nov Networking&Innovation Day (9:00h-17:30h)
Partnering (11:00h-13:30h)
Partnering (15:00h-17:00h)

Els esdeveniments de trobades bilaterals són una ràpida fórmula per trobar potencials partners per fer projectes col·laboratius. Els participants es troben en 20 minuts, temps suficientment necessari per a presentar-se i oferir/demandar serveis fins que una campana o alarma marca que s'ha acabat el temps i cal començar la següent reunió.

1. Registre on-line

Registreu-vos on-line i introduïu el vostre perfil de cooperació (oferta/demanda).

En el vostre perfil podeu especificar quina tecnologia/producte esteu oferint o buscant, quin tipus de col.laboració desitgeu o oferiu (col·laboració tècnica o de recerca, acord de llicència o finançament)

 

2. El vostre perfil es publica a la web

Tots els perfils de cooperació seran publicats on-line i visibles per a tothom. El perfil es pot canviar en qualsevol moment. Un estudi estadístic sobre 40 esdeveniments de partnering mostra que els perfils de cooperació més ben escrits i amb més informació de qualitat són visitats unes 50 a 150 vegades més ABANS i també DESPRÉS de l'esdeveniment.

 

3. Selecció de les trobades bilaterals

Notificació per correu electrònic sobre l'inici del període per demanar trobades

Sereu informats per correu electrònic de quan inicia el període per demanar les trobades bilaterals. Mireu quin perfil de cooperació us interessa més. Podeu utilitzar el cercador intel·ligent per trobar els participants o perfils de cooperació que més us convinguin. En pocs minuts sereu capaços d'identificar futurs potencials socis per establir-hi relacions de negoci.

 

Reserva de les trobades bilaterals

Un cop hagueu trobat els potencials socis podeu seleccionar-los per mantenir una trobada bilateral. Podeu demanar reunions en qualsevol moment però tingueu en compte que les reserves es gestionen amb el principi de "qui primer demana-primer obté". Les reserves són automàticament acceptades a menys que les rebutgeu. Podeu demanar reunions PERÒ podeu també SER DEMANATS PER ALTRES PARTICIPANTS!

 

La vostra agenda personal de trobades

Uns dies abans de l'esdeveniment, rebreu la vostra agenda personal de trobades bilaterals (més enllà que també podeu revisar-la on-line). Aquesta agenda us dóna informació sobre l'hora de la reunió, la taula i la persona amb qui teniu la trobada. El mateix dia de l'esdeveniment, juntament amb la vostra acreditació al NID, se us lliurarà una còpia en paper de la vostra agenda.

 

4. Les trobades el dia de l'esdeveniment

El mateix dia de l'esdeveniment, quan us lliurin l'acreditació, també us lliuraran una còpia en paper de la vostra agenda. Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a la recepció de la sala de partnering on hi haurà també tota la informació sobre les trobades. A la sala on es desenvolupi el partnering i les trobades, hi haurà una versió actualitzada de les agendes de tots els participants.

 

 

Registration
closed since 25 Nov 2014
Organisers
Schedule
Registration 3 Oct – 25 Nov
Meeting Selection 10 Nov – 25 Nov
Event 27 Nov
Details
Venue Parc Científic de Barcelona, c/ Baldiri Reixac 4-8, Barcelona
Bilateral Meetings
Participants 133
Meetings 278
Participants
Spain 175
United Kingdom 1
Total 176
Profile Views
Before Event5743
After Event 10776
Total16519