NID 2014 - NETWORKING & INNOVATION DAY (27 Nov)

english

FAQ - Preguntes freqüents

Perquè no rebo cap o poques sol·licituds de reunió?

 • No en rebo cap: Heu activat les caselles de verificació de reunions B2B?
 • Poques sol·licituds de reunió?  - Reviseu el vostre perfil introduït. Un perfil més ben explicat serà el que rebi més sol·licituds.

Sovint les empreses registren els perfils de manera molt ràpida i no descriuen suficientment el que volen (què estan oferint o bé què estan buscant). Un perfil poc descrit no animarà a altres empreses a contactar amb vosaltres. 

 

Perquè cal publicar un perfil de col·laboració d'alta qualitat?

 • Els perfils de cooperació us donen l'oportunitat de publicar i promocionar les vostres ofertes de col·laboració abans i després de l'esdeveniment.
 • No només els participants a l'esdeveniment sinó també qualsevol altre usuari del web pot trobar i llegir els detalls de la vostra organització així com les oportunitats de cooperació publicades.
 • Segons l'anàlisi estadístic de 500 esdeveniments de trobades bilaterals, es demostra que els perfils d'alta qualitat són visitats aproximadament entre 50 i 150 vegades.
 • Rebreu més sol·licituds de reunions si el vostre perfil està més ben redactat. 

 

Com funcionen les trobades bilaterals?

En un esdeveniment de trobades bilaterals les persones es coneixen i es saluden de manera molt ràpida. Les reunions són de 20 minuts, temps suficient per establir el contacte i explicar la vostra oferta/demanda. El so d'una campana o una alarma indicarà que comença la següent reunió.

Cada participant es registra amb un perfil de cooperació que es mostrarà en la pàgina web de l'esdeveniment. Cada participant pot seleccionar reunions amb altres participants amb qui voldria entrevistar-se. Uns dies abans de l'esdeveniment, cada participant rebrà una AGENDA/CALENDARI amb tota la informació sobre les reunions (especificant amb QUI es trobarà QUAN i A QUINA TAULA).

 

Quins són els beneficis de participar en un esdeveniment de trobades bilaterals?

Tots els participants poden presentar els seus projectes/tecnologies a través del web i ABANS de l'esdeveniment. D'aquesta manera, els perfils de cooperació rebran una gran promoció. Els participants poden contactar entre si ja abans de l'esdeveniment i saber exactament amb qui es reuniran en l'entrevista concertada. Per tant, un esdeveniment de trobades bilaterals/partnering se'ns presenta com una manera molt eficient i directa de trobar nous socis col·laboradors.

 

Com em puc registrar a l'esdeveniment?

Cliqueu al botó verd "Register for this event " en la pàgina d'inici/home a la dreta o bé a INSCRIPCIÓ ARA (botó color blau) per iniciar el procés de registre.  

 

Quin tipus d'infomació necessito per a omplir el formulari de registre?

 • Formulari 1: selecció de les sessions (inauguració, conferència plenària, taules rodones, dinar, sessions de partnering/trobades bilaterals).
 • Formulari 2: dades de contacte (persona i organització) – Ofereix informació sobre la vostra empresa/organització, la vostra especialitat i àrees d'activitat.
 • Formulari 3: perfil de col·laboració (en cas que us apunteu al partnering/trobades bilaterales) RECORDEU QUE ÉS MOLT IMPORTANT omplir correctament el perfil per a rebre moltes sol·licituds de reunions, oferir detalls sobre les tecnologies/productes/projectes, aspectes innovadors, etapa actual de desenvolupament i l'objectiu i el tipus de soci que busqueu.
  El perfil de cooperació serà la vostra targeta de presentació virtual, si el perfil té més qualitat, més participants us escolliran per mantenir reunions! 

 Tota aquesta informació la trobareu al vostre compte d'inscripció.

 

Qui és el participant?

El participant és la persona que participarà en les trobades bilaterals/partnering i és el responsable dels perfils de col·laboració introduïts.  
Els participants hauran d'indicar les seves dades de contacte (especialment el correu electrònic i el seu número de telèfon mòbil) per tal de ser informats directament sobre la inscripció, les agendes i els canvis, si escau, de darrera hora.

 

Contrasenya?

Caldrà que introduiu una contrasenya durant el registre. Aquesta la necessitareu per entrar al vostre compte de registre.

Heu oblidat la vostra contrasenya?
Cliqueu al botó Iniciar sessió on trobareu l'enllaç "Has oblidat la teva contrasenya?". Utilitza aquest enllaç per a rebre un correu electrònic amb més instruccions. 
PD: Els missatges de registre contenen un link de "Inici de sessió automàtica". Aquest enllaç us dirigeix directament al vostre compte personal (My Acount) i no cal introduir la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya.

Com canviar la contrasenya?
Anant a l'enllaç de sessió automàtic que apareix en el correu que vàreu rebre després del vostre registre i aneu a "canviar contrasenya"

 

Perfils de col·laboració - es pot inserir més d'un perfil?

Sí, és possible. Cada participant té la possibilitat d'inserir diferents perfils. Tingueu en compte que els perfils s'associen amb els participants. Una mateixa organització es pot registrar vàries vegades amb diferents participants (persones de contacte).

 

És possible modificar el meu perfil?

Sí, es pot modificar. Cal connectar-se a través del botó Inici de sessió o l'enllaç Autologin que haureu rebut en el vostre correu de registre. En el vostre escriptori personal es pot modificar qualsevol dels continguts que hagueu introduït.

Quan estarà disponible on-line el meu perfil al web del NID?

L'organitzador de l'esdeveniment comprovarà la qualitat de cada perfil. Si aquest té els criteris de qualitat exigits, es publicarà on-line, si no és el cas, l'organitzador de l'esdeveniment contactarà amb vosaltres per adaptar el vostre perfil.

 

Com puc demanar reunions?

La reserva de reunions s'obrirà 3 setmanes abans de l'esdeveniment, un cop la majoria de participants s'hagin inscrit.

S'informarà als participants sobre l'inici de les sol·licituds de reunió a través de correu electrònic. El procediment serà:

 1. Seleccioneu el link "Participants" del menú principal
 2. Utilitzeu el botó verd "Book meetings" que es pot trobar en cada un dels perfils dels participants.

 

Puc rebutjar una sol·licitud de reunió?

Sí, per descomptat.

 1. En el quadre de comandament seleccioneu la taula "Reunions" per tal d'enumerar totes les convocatòries de reunió (reserves pròpies i reserves per visitants al vostre perfil)
 2. Utilitzeu el botó "Rebutjar" per a rebutjar una sol·licitud de reunió.

Perquè s'accepten per defecte les sol·licituds de reunió?
Normalment només un 10% de les sol·licituds de reunió són denegades. D'aquesta manera disminueix la càrrega de feina (90%) d'acceptar i confirmar les reunions.

 

Quan rebré el meu horari/agenda de reunions?

 1. Una setmana abans aproximadament de l'esdeveniment, rebreu una agenda preliminar de les reunions per correu electrònic amb la majoria de les reunions planificades.
 2. 2-3 dies abans de l'esdeveniment s'enviarà per correu electrònic la vostra agenda, gairebé definitiva.
 3. Al mostrador de la sala de partnering hi haurà una còpia dels horaris finals en paper tenint en compte els canvis de darrera hora i les cancel·lacions

 

Què passa si, per raons imprevistes, no puc participar al partnering?

Us preguem que ho informeu immediatament a l'organitzador de l'esdeveniment. Si us han reservat o bé heu sol·licitat reunions, si us plau, poseu-vos en contacte amb els organitzadors o bé amb la persona que heu quedat per dir que no podeu assistir a la cita.

 

 

Registration
closed since 25 Nov 2014
Organisers
Schedule
Registration 3 Oct – 25 Nov
Meeting Selection 10 Nov – 25 Nov
Event 27 Nov
Details
Venue Parc Científic de Barcelona, c/ Baldiri Reixac 4-8, Barcelona
Bilateral Meetings
Participants 133
Meetings 278
Participants
Spain 175
United Kingdom 1
Total 176
Profile Views
Before Event5743
After Event 10884
Total16627