Innomatch2017

en

 

 

Maxine Adam

Director pentru Dezvoltare Strategică  și Coordonator Enterprise Europe Network pentru Anglia, Irlanda de Nord și Țara Galilor, Innovate UK.

Maxine Adam este specialist în proiectarea și dezvoltarea programelor de suport pentru creșterea afacerilor IMM-urilor, având o experiență vastă în dezvoltare strategică, proiecte de colaborare europene, inovare si servicii pentru scalarea afacerilor.

Cu o experiență de peste 30 de ani în colaborarea cu întreprinderile cu potențial ridicat de inovare din Regatul Unit și Europa, Maxine este un director și specialist în management experimentat, combinând cunoștințele politicilor guvernamentale și ale UE cu cele de afaceri și experiența practică în managementul schimbării.

Recent, alături de colegii din Enterprise Europe Network, Maxine a proiectat și dezvoltat modelul de livrare a serviciului Innovate2Succeed, construind în cadrul Innovate UK o platformă națională de servicii suport adresate afacerilor cu potențial de creștere bazată pe inovare, prin îmbunătățirea managementul inovării și a potențialului de scalare..

 

 

Emma Fau

Fondator
EUcapital SPRL

Emma are o experiență profesională de peste 20 de ani în Bruxelles, din care 12 ani în  susținerea industriei de capital privat și de risc în raport cu instituțiile europene. Aria sa de expertiză include politici pentru IMM-uri, antreprenoriat, acces la finanțare, fonduri de capital privat, capital de risc, finanțare de tip “angel”. În 2012 a fondat EUcapital SPRL, iar de atunci lucrează cu diverse organizații de investitori sau de suport pentru start-up-uri, cum ar fi Startup Europe-Africa (membru fondator), Startup Europe - Latam (membru fondator), și Startup Europe Regions Network (SERN). Începând cu luna ianuarie 2017 Emma este membru în două rețele de business angels și investește în start-up-uri din Belgia și Spania. 

 

Raluca Cibu-Buzac 

Raluca Cibu-Buzac este Director pentru Internaționalizare și Inovare în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, România, iar incepând cu anul 2015 este Coordonator al Consorțiului Enterprie Europe Network pentru regiunile Vest și Sud-Vest. După ce a studiat jurnalism și studii politice europene, începând cu 1998 s-a orientat către domeniul dezvoltării regionale. În tot acest timp, activitatea sa s-a concentrat pe domenii precum planificarea regională, strategia de specializare inteligentă, proiecte internaționale și promovarea investițiilor. Totodată, a facilitat crearea clusterelor regionale Tehimpuls, Automotivest și Clusterul ICT și a desfășurat activități de pionierat în cadrul ADR Vest. Împreună cu echipa pe care o coordonează, a inițiat participarea Regiunii Vest în rețele internaționale și a gestionat proiecte internaționale de peste 2.5 milioane euro. Prin intermediul EEN va sprijini în continuare creșterea economică a Regiunii Vest prin transfer tehnologic, internaționalizarea (brokeraje și misiuni de companii), cooperarea cu clusterele și îmbunătățirea managementului inovării în rândul IMM-urilor.

 

Adrian Harea

Adrian Harea este Head of Engineering pentru Segmentul Product Line Electronics în cadrul companiei Continental și absolvent al Facultătății de Electronică si Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Primul lui job a fost ca "working student" în cadrul companiei Siemens VDO. Adrian Harea se ocupă de peste 13 ani de activitatea de cercetare - dezvoltare din cadrul grupului Continental Romania. În viziunea sa, piața automotive s-a schimbat foarte mult în ultimul an, iar inovarea a devenit o valoare foarte importantă în economie. Echipa din Timișoara aparține noii tendințe de Electrificare a mașinilor. Motto-ul lui Adrian Harea este "Inovarea se realizează exclusiv prin oameni”.

 

Sorin Maxim

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, România

Sorin Maxim este Director General al Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest România (ADR Vest). Licențiat în Matematică și Economie, are o bogată exepriență în management. Anterior poziției de Director General al ADR Vest, a fost Director de Programe și al Departamentului de Monitorizare pentru promovarea, evaluarea și monitorizarea programelor PHARE Coeziune Economica si Sociala implementate în cadrul Regiunii Vest România. În calitate de Director al ADR Vest coordonează întreaga activitate de politică de dezvoltare regională, cuprinzând planificarea regională, managementul fondurilor europene, monitorizarea, promovarea și cooperarea interregională. Începând cu 2011, Sorin Maxim este președinte al Clusterului Regional Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor, creat la inițiativa ADR Vest. Mai mult decat atat, Sorin Maxim este Președintele Consiliului Director al Biroului Regional pentru Cooperare Tranfrontalieră România-Serbia (BRCT Timișoara), Vice-președinte al Consiliului Director al Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria (BRECO Oradea), Președinte al Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională (RO-REG) și Membru in Consiliul de Administrație al Universității Politehnica din Timișoara.

 

Jason Braverman

Cu pregătire  academică în aviație, informatică, precum și managementul afacerii, Jason Braverman este un inovator tehnologic cu o bogată experiență în dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație.

În prezent, Jason este Director Tehnic al SkyX Systems Corp Canada, companie de talie mondială în colectarea datelor critice utilizând Aeronave fara Pilot cu decolare și aterizare vericale (VTOL), tehnologia protejată a SkyX Systems Corp. În calitate de Director Tehnic, Jason este responsabil de toate proiectele de dezvoltare tehnologică  din cadrul companiei.

Registration
closed since 11 Dec 2017
Organisers
Schedule
Registration 8 Nov – 11 Dec
Event 12 Dec
Details
Language Romanian
Venue Strada Divizia 9 Cavalerie 64
Timișoara, Romania