Wirtschaftsforum 2017 / Duits-Nederlandse Handelsdag 2017

DUITS - NEDERLANDSE HANDELSDAG 2017
Forum Alte Werft Papenburg
Conferentie en B2B Matchmaking

 

De 3e Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg is het ideale platform voor Duitse en Nederlandse ondernemers voor het vinden van nieuwe business kansen en -partners. De Handelsdag vindt plaats op 20 juni 2017 in de vertrouwde locatie “Alte Werft” te Papenburg. De B2B Matchmaking is één van de activiteiten van deze Duits Nederlandse Handelsdag. Andere activiteiten zijn een conferentieprogramma met twee keer twee workshops over Duits - Nederlandse Arbeidsmarkt en hoe je de Marketing en Pitching oppakt in Duitsland en Nederland. Een informatiemarkt met meerdere deelnemers completeert het programma.

Als u aan het Matchmaking event meedoet, krijgt u de mogelijkheid om potentiële agenten, distributeurs of samenwerkingspartners uit Duitsland en/of Nederland te ontmoeten. U krijgt volop de gelegenheid uw gewenste gesprekpartners te spreken, nieuwe contacten tot stand te brengen en bestaande relaties te verstevigen. U maakt uw eigen keuzes hierin.  En het is gratis!

Voor wie is de matchmaking?

De B2B Matchmaking is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemingen die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Ondernemingen uit alle sectoren mogen meedoen. Dit kunnen zijn producenten, importeurs, exporteurs, handelaren, ontwikkelpartners of professionals. Het hoofddoel van deze Matchmaking is u te helpen met het vinden van een lokale partner.
 Photo B2B Matchmaking 4

Hoe te registreren?

Als u aan de Handelsdag wilt deelnemen kunt u zich via deze website  tot 18 juni 2017 aanmelden. Bij de aanmelding wordt gevraagd uw bedrijfsgegevens in te voeren en aan te geven aan welke programmaonderdelen u wenst mee te doen.
Indien u aan de B2B Matchmaking meedoet geeft u aan wat voor soort contacten u zoekt; u stelt in dat geval voor de B2B meetings dan een bedrijfs- en zoek profiel op. Hoe gedetailleerder het profiel hoe meer kans met het vinden van de juiste contacten. Voor het maken van de Matchmaking afspraken heeft u toegang tot alle geregistreerde Matchmaking deelnemers.  Uit de lijst van deelnemers kunt u zelf uw gewenste gesprekspartners kiezen


Voor aanmelding klik hier


Partners

Small
Small
Small
Small
Small
Small
Small
Small
Small
Inschrijving
Gesloten sinds 19 jun 2017
Organisatoren
Schema
Inschrijving 1 feb – 19 jun
Afspraken selectie 1 apr – 19 jun
Evenement 20 jun
Details
Taal Deutsch / Niederländisch
Kosten Kostenlos
Locatie Hotel Alte Werft Papenburg
Bilaterale afspraken
Deelnemers 69
Afspraken 66
Deelnemers
Deutschland 57
Niederlande 116
Totaal 173
Profiel bezichtigingen
Voor het evenement2173
Na het evenement 1053
Totaal3226