Durf te ondernemen, financier uw groei!

Durf te ondernemen, financier uw groei!
MKB Financieringspoort Limburg

U heeft de ambitie en de plannen. Maar hoe komt u aan passende financiering? Bij het ondernemersevent ‘Durf te ondernemen: financier je groei!’ komen ondernemers, financieel adviseurs, investeerders, banken en experts bij elkaar om samen kansen te pakken voor de Limburgse economie.

Direct advies, directe financiële hulp
Op dinsdag 23 mei 2017 kunt u als ondernemer direct aan tafel met experts, investeerders en banken - en natuurlijk met andere ondernemers. U maakt vooraf de afspraken met de mensen die ú verder kunnen helpen. Of kan uw plan aanscherping gebruiken? De experts van MKB Financieringspoort Limburg doen ter plekke een quickscan – u hoort direct of u in aanmerking komt voor een voucher.

Laat u inspireren
Prof. Paul Iske (Universiteit Maastricht, Shell, ABN AMRO) is een autoriteit op het gebied van ondernemen en innoveren. Hij daagt u uit om ‘briljante mislukkingen’ niet te vermijden, maar juist te omarmen. Een inspirator die u niet wilt missen.  

Zeker zijn van deelname: schrijf u nu in!
Met inlog op deze site schrijft u zich in voor het event. U ontvangt van de organisatie bericht zodra uw deelname is bevestigd. U kunt dan ook netwerkafspraken gaan maken met LIOF, Kamer van Koophandel, onze eventpartners en met andere deelnemers.  

Limburg laat toch zeker geen kansen liggen?  


Foto 1

Organisatie

Heeft u vragen over de eventorganisatie, neem dan contact op met de organisatoren die u vindt onder het tabje 'Contact'.

LIOF en de Kamer van Koophandel hebben MKB Financieringspoort ontwikkeld om Limburgse mkb’ers te helpen met het vinden van financiering. Dit programma wordt medegefinancierd door de Provincie Limburg. Meer weten? Kijk op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl. U kunt ook contact opnemen met de projectleiding van MKB Financieringspoort Limburg, via mkbfp@liof.nl. 


Inschrijving
Gesloten sinds 22 mei 2017
Organisatoren
Schema
Inschrijving 13 mrt – 22 mei
Afspraken selectie 13 mrt – 22 mei
Evenement 23 mei
Details
Taal Nederlands
Kosten Gratis
Locatie ECI Cultuurfabriek
Bilaterale afspraken
Deelnemers 50
Afspraken 48
Deelnemers
Nederland 65
Totaal 65
Profiel bezichtigingen
Voor het evenement843
Na het evenement 119
Totaal962