Cohereno

Business Collaboration Event - Arnhem

Een rapport over dit event kan u hier terugvinden.

Workshop gemist?

U kan nog inschrijven voor het netwerking platform!

Inschrijven doe je hier. De registratiepagina’s zijn Engelstalig, maar u kan inschrijven in het Nederlands.
Deelname is gratis!

Uw profiel = uw ticket voor toekomstige samenwerkingsverbanden

Uw inschrijving is een blijvende consultatiebron, zowel voor andere professionelen als voor particuliere verbouwers. Hoe overtuigender de inhoud van uw profiel, hoe meer voordelen u er zal uithalen. U kan zelf op zoek gaan naar interessante partners en zij kunnen u vinden. Alle redenen dus om uw gegevens, expertise in verband met renovatie én referentieprojecten toe te voegen. Ook wie geen meeting kan bijwonen kan inschrijven en zo gevonden worden!

 

Business Collaboration Event - Arnhem

TU Delft in samenwerking met DNA in de Bouw, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Stadsregio Arnhem-Nijmegen (o.v.)
Het Business Collaboration Event in Arnhem is deel van de NulNu manifestatie die herfst 2014 in de regio Arnhem - Nijmegen plaatsvindt. De manifestatie bestaat uit 3 delen: gratis adviesgesprekken voor particulieren van 22 t/m 25 september; een congres met workshops en informatiemarkt op 8 oktober en een energieneutrale open huisroute op 7, 8 en 9 november. Ontmoeten, verdiepen en beleven typeert de 3 evenementen en maakt Het Nieuwe Wonen concreet (zie www.dnaindebouw.nl).
Nulnu logo kleiner


Wat?

De renovatie van particuliere eengezinswoningen is een echte groeimarkt. Maar nu is het nog een te gefragmenteerd en ad hoc proces tussen vele marktspelers, met verspreide kennis en expertise als gevolg. Tijdens dit event kan u als bouwprofessional zelf de basis leggen voor toekomstige samenwerkingsverbanden voor woningrenovatie. In kleine groepjes, die vooraf aan elkaar zijn gekoppeld via het registratieplatform, bouwt u samen aan een model voor een collectieve en gestructureerde renovatieaanpak. Ervaren moderatoren zorgen voor deskundige begeleiding. We vertrekken van een concrete case (een typisch project in de regio), om de volle aandacht te wijden aan de kernactiviteiten, de partnervorming en hoe dit alles wordt vertaald in een verdienmodel.

renovation_nl

Actie en persoonlijke betrokkenheid, alsook creativiteit en netwerking staan dus centraal. Ervaringen delen en oplossingen verkennen, samen met de andere aanwezigen. Ontstane ideeën voor samenwerking met een hoge slaagkans maken kan op een gratis vervolgtraject aangeboden door de TU Delft. Onder begeleiding van de TU Delft werkt u dan met andere partners verder aan een concreet business model.

Voor wie?

Iedereen die ambitieus en gedreven is om mee te werken aan de marktexpansie voor geïntegreerde duurzame renovaties, en interesse heeft in toekomstgericht denken en het leggen van nieuwe contacten.

De workshop is er in het bijzonder voor alle bij de uitvoering betrokken actoren: aannemers, installateurs, architecten, projectmanagers. Maar ook energieadviseurs, financiële adviseurs, en visionaire ondernemers worden zeker rond de tafel verwacht. Daarnaast zijn zeker ook investeerders en gemeentelijke ambtenaren welkom. Bovendien voorzien we ook de aanwezigheid van bewoners die reeds hebben gerenoveerd: zij bieden u suggesties voor verbeteringen in het bouwproces.

Wanneer?

Woensdag 8 oktober 2014 van 14u30 tot 20u.

Er staat een drankje klaar vanaf 14u30. Na de workshop wordt u van harte uitgenodigd voor een broodjes-buffet, waar u verdere contacten kan leggen en uw netwerk kan uitbreiden.

Waar?

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) Techniek

Ruitenberglaan 26, Arnhem

Programma?

14u30    Ontvangst met koffie en thee

15u00    Welkom en introductie

15u10    Kick-off presentatie “Consumentenvertrouwen door kwaliteitsborging”

15u20    Success stories, inspirerende voorbeelden, gebaseerd op de analyse van bestaande samenwerkingen tussen aanbodpartijen

15u50    Introductie Business Modelling en renovatiecases

16u00    Business Modelling

18u00    Conclusies en vervolg

18u15    Broodjes-buffet en netwerken

20u00    Einde

Bijkomende Info?

www.b2match.eu/cohereno/pages/home-nl
Klik hier voor meer informatie over het event.

Congresbureau:

TU Delft / Faculteit Bouwkunde OTB – Onderzoek voor de gebouwde omgeving

Angélique Dersjant

T +31 (0)15 27 83005 E a.d.dersjant@tudelft.nl

Registration
closed since 13 Jan 2016
Organisers
Schedule
Registration 1 Mar – 13 Jan
Event 1 Jan
Details
Language Local Language
Venue Collaboration Events
Bilateral Meetings
Networking Profiles 6
Meetings 0
Networking Profiles
Austria 61
Belgium 133
Denmark 1
Germany 8
Hungary 1
Italy 3
Lithuania 1
Luxembourg 1
Netherlands 87
Norway 64
Romania 1
United Kingdom 1
Total 362
Profile Views
Before Event8441
After Event 6030
Total14471